se incarca

Deschiderea coletului la livrare

Deschiderea coletului la livrare

Serviciul "Deschiderea coletului la livrare" inseamna ca platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta.

Cum functioneaza?

In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a testa (verifica tehnic) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta urme de lovire, zgarieturi sau alte probleme de natura estetica, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru aceasta trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare doar in prezenta curierului in momentul livrarii.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, daca refuzi receptionarea unui singur produs, procedura implica returul intregii comenzi si implicit a tuturor produselor livrate.

Cine achita transportul de retur?

In cazul returului prin intermediul serviciului "Deschiderea coletului la livrare" taxale de transport sunt acoperite integral de catre NewQuality - SuruburiArad.ro