se incarca

Politica de retur

Politica de retur

30 de zile drept de retur

Poti returna produsul pe care l-ai cumparat de la noi in termen de 30 de zile calendaristice din momentul livrarii.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceesi stare in care le-ai primit. Nu se accepta produsele asupra carora au fost facute interventii neautorizare, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / elecreice, sau produsele carora le lipsesc accesoriile.

Returul se face in amblajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri sau bonusuri, trebuie returnate si acestea.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Costul de transport pentru produsul returnat este suportat de tine sau este gratuit daca predarea produselor returnate se face direct in magazinele noastre.

In cazul in care produsul se returneaza in magazin si modalitatea de plata a fost transferul bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar si nu in numerar la caserie.

Modalitatea de retur

Poti sa ceri optezi pentru returnarea unui produs prin formularul de contact sau direct din cont, prin completarea formularului respectic. Un operator SuruburiArad te va contacta pentru a perfecta detaliile operatiunii.