se incarca

Retur simplu in 30 de zile

Retur simplu in 30 de zile

Dacă un produs achizitionat nu te multumește 100%, il poti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Fie trimiti formularul de retur pana cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii, fie duci produsul intr-un showroom SuruburiArad.

Serviciul 30 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta.

In cazul in care produsul se returneaza in showroom si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesivă, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie în original (daca a fost emis de producător/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea.

Dacă ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Pentru o cerere de retur completeaza formularul de mai jos:

Formular de retur

Trimite